Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Ολοκληρώθηκε το 1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι, του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ι. Μ. Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β.





Ολοκληρώθηκε  το 1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι που διοργάνωσε  ο Αθλητικός Οργανισμός «Αγιος Νέστωρ» της Μητρόπολης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας,  Βουλιαγμένης & Βάρης, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ». 




Οι αγώνες έγιναν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας,  την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2017. Οι συμμετέχοντες χωρίστικαν σε 2 κατηγορίες: α) Δημοτικά και β) Γυμνάσια-Λύκεια. Την γενική επίβλεψη, διαιτησία και την ηλεκτρονική μηχανογράφηση των αγώνων είχαν οι κύριοι Ευάγγελος Ξαξίρης και Ανδρέας Λαγγούσης του Σκακιστικού Ομίλου ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην αίθουσα βρίσκονταν καθ' όλη την διάρκεια των αγώνων οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν. 

Τις απονομές έκανε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλου, ο Γραμματεύς του Γραφείου Νεότητος και Υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Χρήστου στους παρακάτω νικητές : Στην Κατηγορία Δημοτικά: 1ος αναδείχθηκε ο Φραγκάκης Νικόλαος της Ενορίας Αγίας Τριάδος Γλυφάδας, 2ος ο Κουράφαλος Παναγιώτης της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας και στην 3η θέση είχαμε σε ισοβαθμία τους Παρνασσά Νίκο, από την Ενορία Αγίου Παύλου-Αγίου Δημητρίου Άνω Γλυφάδας και Καραφασούλη Νεκταρία, από την Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Βαρκίζης.

Στην Κατηγορία Γυμνάσια-Λύκεια: 1ος αναδείχθηκε ο Παρνασσάς Παναγιώτης της Ενορίας Αγίου Παύλου-Αγίου Δημητρίου Άνω Γλυφάδας, 2ος ο Αλεβιζόπουλος Νικόδημος της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας και 3ος ο Στεργιόπουλος Ιωάννης, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας .

Οι αναλυτικές βαθμολογίες ακολουθούν.



Βαθμολογία Γυμνασίων-Λυκείων
ΘΕΣΗ
      ΟΝΟΜΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1
Παρνασσάς Παναγιώτης
5
2
Αλεβιζόπουλος Νικόδημος
4
3
Στεργιόπουλος Γιάννης
3
4
Καραββάς Γιάννης
1
5
Μπέκος Γεράσιμος
1
6
Καρραβάς Νεκτάριος
1


Βαθμολογία Δημοτικών
ΘΕΣΗ
      ΟΝΟΜΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1
Φραγκάκης Νικόλας
6
2
Κουράφαλος Παναγιώτης
4,5
3
Καραφασούλη Νεκταρία
4
Παρνασσάς Νίκος
4
5
Ιωακειμίδης Ιγνάτιος
3,5
6
Μιχαλάκης Αντώνης
3,5
7
Ζωίτσης Ιωάννης
3
8
Καραφασούλη Μιχαέλα
3
9
Μπέκος Ρωμανός
2,5
10
Μανιαδάκη Λουκία
2,5
11
Μιχαλάκης Ισίδωρος
2,5
12
Φαλιέρος Κοσμάς
2,5
13
Κοπαλίδης Γεώργιος Παναγιώτης
2
14
Αντωνίου Μιχαήλ Άγγελος
2
15
Ζάπναρης Ορέστης
1,5
16
Φαλιέρου Χριστιάνα
1
17
Κουράφαλου Ειρήνη
0

 


         Εκ του Αθλητικού Οργανισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή