Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Διεξήχθηκε ο Τελικός ποδοσφαίρου Λυκείου και πραγματοποιήθηκαν οι απονομές του ΙΒ΄ Διενοριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του Εκκλησιαστικού έτους 2016-2017, του Αθλητικού Οργανισμού "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ" της Ι. Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β.


Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2017, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Star Sports Club στη Βούλα, διεξήχθηκε ο τελικός  ποδοσφαίρου αρρένων Λυκείου του ΙΒ΄  Διενοριακού Πρωταθλήματος του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β, του παρελθόντος εκκλησιαστικού έτους 2016-2017, το οποίο ήταν εκκρεμότητα.  

Συγκεκριμένα  πραγματοποιήθηκε ο τελικός μεταξύ των Ενοριών Κοίμησης Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας- Γλυφάδας και Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας, με Νικήτρια  ομάδα την Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών με σκορ 9-2.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, πραγματοποιήθηκε η επίσημη απονομή των μεταλλίων και των Κυπέλλων των υπόλοιπων Κατηγοριών Ποδοσφαίρου του παρελθόντος εκκλησιαστικού έτους 2016-2017 από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου, Πρωτοπρεσβύτερο π. Αντώνιο Χρήστου, ο οποίος είναι ο Γραμματέας του Γραφείου Νεότητος και Υπεύθυνο του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αναλυτικότερα για το Πρωτάθλημα αρρένων Δημοτικού η τελική κατάταξη ήταν η εξής: 1η θέση: η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, 

2η θέση: η Ενορία του Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας, 3η θέση: η Ενορία του Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας.

Πρωτάθλημα αρρένων Γυμνασίου: 1η θέση: η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, 2η θέση: η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Καραπάνου Άνω Γλυφάδας,

 3η θέση: η Ενορία του Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας.

Πρωτάθλημα αρρένων Αποφοίτων: 1η θέση: η ομάδα Αργοναύτες, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας, 

2η θέση: η ομάδα Σαλοί, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας, 3η θέση: η ομάδα Ρωμιοί, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.

Πρωτάθλημα θηλέων Αποφοίτων: 1η θέση: η Ενορία του Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας, 2η θέση: η  Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.
        

 Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ι. Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή