Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Κοίμηση του π. Μιχαήλ Περδικάκη.



Κοιμήθηκε σήμερα το πρωί Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2017, ο π. Μιχαήλ Περδικάκης συνταξιούχος Κληρικός της Ι. Μ. Γλυφάδας. Ο π. Μιχαήλ υπηρέτησε χρόνια ως Κληρικός στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Κρήτη, στην Ι. Μ.  Κισάμου και Σελίνου και εν συνεχεία στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, στην τότε ενιαία Μητρόπολη Ν. Σμύρνης και εν συνεχεία από το 2002 Μητρόπολη Γλυφάδας μέχρι τις αρχές της 2ης δεκαετίας του 21ου αιώνα, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Ο π. Μιχαήλ προσέφερε τα μέγιστα στην ανακοδόμιση του Ναού και του Πνευματικού Κέντρου του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας και χάρις στις δικές του ενέργειες, βρήκαν χώρο εδώ και 15 χρόνια τα γραφεία της νεοσύστασης Μητροπόλεως Γλυφάδας. 

Έλαβε από τον Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Παύλο το οφίκιο του Σταυροφόρου Οικονόμου και το 2011 σε ιδιαίτερη εκδήλωση τιμήθηκε με ιδιαίτερη τιμητική πλακέτα, από τον ίδιο Μητροπολίτη για την προσφορά του στην ιεροσύνη και στην Εκκλησία γενικότερα.
Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε διάφορα προβλήματα υγείας και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι η πρεσβυτέρα του μακαριστή Όλγα, δεν έχει ακόμη σαραντίσει από την πρόσφατη Εξόδιο Ακολουθία της.
Η Εξόδιος Ακολουθία του π. Μιχαήλ Περδικάκη, θα γίνει το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου 2017, στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας στις 12:00 το μεσημέρι, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παύλου και η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη.

                        π. Αντώνιος Χρήστου


                 http://axrhstou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή