Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ο μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος στο Περιστέρι Αμαλιάδος.

του Κώστα  Ζαφειρίου www. ierovima.gr

«Εκτιμώ και σέβομαι βαθύτατα τον μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, ο οποίος είναι επίλεκτο μέλος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και βρίσκεται στο πηδάλιο της μητροπόλεως Ηλείας 35 χρόνια. Είναι ευλογία για τον τόπο η παρουσία του Γερμανού στην μητρόπολη », ήταν τα λόγια του μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Παύλου λίγο πριν κάνει απόλυση της Θείας Λειτουργίας που τέλεσε σήμερα Κυριακή στο Περιστέρι Αμαλιάδος στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας.

Ο μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος με την άδεια και ευλογία του επιχώριου μητροπολίτη κ. Γερμανού, τέλεσε χθες το πρωί, συλλειτουργούντος του εφημέριου του ναού π. Διονυσίου την θεία λειτουργία και το 40ήμερο μνημόσυνο προσφιλούς του προσώπου. Ο ιερός ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς κάτι που εντυπωσίασε τον δεσπότη ο οποίος είπε: «Είμαι εντυπωσιασμένος από τον κόσμο που βρίσκεται σήμερα στον ιερό ναό και μάλιστα από νωρίς το πρωί κάτι που δεν συμβαίνει στην δική μου μητροπολιτική επαρχία».

Ο μητροπολίτης κ. Παύλος συνεχάρη τον εφημέριο του ναού π. Διονύσιο «γιατί συνεργάστηκε άψογα μαζί μου για να τελέσουμε τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή