Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Με την Ακολουθία του Αγιασμού, ξεκίνησε η Νεανική Σύναξη, του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.


  Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, στις 8.15 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Βούλας  τελέσθηκε από τον Υπεύθυνο Νεότητος του Ιερού Ναού π. Αντώνιο Χρήστου, η Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της Νεανικής Συνάξεως του Ιερού Ναού, για το Εκκλησιαστικό έτος 2014-2015.

  Αν και οι εγγραφές έχουν φτάσει στις 20, προσήλθαν μόνο σχεδόν οι μισοί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε να λειτουργήσει η Σύναξη αισιόδοξα και κανονικά.

  Μετά τον Αγιασμό, ο π. Αντώνιος έκανε μία σύντομη εισαγωγή ομιλία για το πνεύμα και τα απαραίτητα διαδικαστικά για την καλή λειτουργία της Συνάξεως. Στη συνέχεια ο π. Αντώνιος μοίρασε μια κενή κατάσταση για να συμπληρώσουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες τα θέματα που θα ήθελαν να απασχολήσουν φέτος την Σύναξή μας.  Μετά τη συμπλήρωση των πρώτων θεμάτων, αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση να μας απασχολήσει το θέμα : Η Θέση των Αγίων Πατέρων για τον αγιασμό του ανθρώπινου σώματος. Ακολούθησε και διάλογος. Ολόκληρη η ομιλία βρίσκεται εδώ.



Μετά το κέρασμα, στις 9.30 μ.μ. στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως, τελέσθηκε η Ακολουθία του Αποδείπνου με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας.

                 Εκ  της Νεανικής Συνάξεως του Ιερού Ναού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή