Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

O Εσπερινός της Συγνώμης στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης & Βάρης.



 Tην Κυριακή της Τυρινής, 26 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 6:30 μ.μ., στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελενης Γλυφάδας, θα τελεστεί  ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός (της συγνώμης), χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλου και την παρουσία και συμμετοχή, όλων των Κληρικών της Μητροπόλεως.

 Ομιλητής του Ά Κατανυκτικού Εσπερινού θα είναι ο ίδιος ο Ποιμενάρχης μας κ.  Παύλος και παρακαλείται όλο το ποίμνιο της Μητροπόλεως να προσέλθει για να ανταλλάξουμε όλοι μαζί τον ασπασμό της συγνώμης, λαμβάνοντας την ευχή του Ποιμενάρχου μας και όλων των Πατέρων της Μητροπόλεώς μας, για να ξεκινήσουμε με τον ιδανικότερο τρόπο τον πνευματικό αγώνα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στην πορεία μας προς το Άγιο Πάσχα.  
   Μετά το πέρας του Εσπερινού και του ασπασμού της συγνώμης, θα ακολουθήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Καθεδρικού Ναού, σύντομη συνάντηση του Σεβασμιωτάτου με τους Κληρικούς, για ενημέρωση σε  τρέχοντα υπερησιακά (πνευματικά-διοικητικά) θέματα.

             π. Αντώνιος Χρήστου

 Εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή